https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Förändring och resultat

Patrik har gjort ett fantastiskt jobb, han har via sitt företag varit med i vårt projekt för friskare arbetsplatser och vi tackar ödmjukast över hans ord om deltagandet.


"Effekterna jag fått av mitt deltagande i PT-programmet är att jag både är och ser piggare ut, jag har mer energi på kvällen efter arbetsdagen samt förbättrad sömn. För mig gjorde det mycket att ha en tränare, som både utmanar och uppmuntrar till vidare resultat. Jag behövde en drivande kraft där i början, men nu då jag är så inne i träningen faller det sig naturligt och jag har fått kunskapen att träna och må bra på egen hand. Jag skulle varmt rekommendera Cecilia till andra som vill ha hjälp med hälsan, hon är en mycket trevlig person och en PT med koll!" 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ingrid Lindelöw Berntson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Tack Cecilia! Själv fick jag inga kostråd alls när jag hade förhöjt blodsocker. ..”

  • Annika Svensson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Ja, det där lät ju bara för bedrövligt!? Tur att det finns andra, som du med fl..”

  • Sandra Edlund » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Jag blev lika chockad som dig. Jag förstår poängen med att det är viktigt att få..”

  • Carina » Ingefärsdryck:  ”Ooh yey! Bra att detta dök upp på min sida och påminde mig om att fixa denna :)...”

  • Kristina » Jäkla skitdag:  ”Det är urstarkt att visa och berätta den sidan oxå!! Jag känner så väl igen mig,..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln