https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Vi är alla URSTARKA
Vi har alla varit med om och kanske också gjort saker vi inte trodde var möjliga. När du tränar så händer det ofta att det först känns omöjligt men sen efteråt så gick allt bra och det var fullt möjligt. När vi människor ställs inför utmaningar som ligger lite över vår upplevda förmåga så presterar och mår vi allra bäst. Då tvingas vi att kliva utanför komfortzonen och det kan vara både skrämmande och givande.
Det är där DU hittar URSTYRKAN  och vi vill visa att DU kan använda den på alla områden i livet.

Vi ser livet ur ett helhetsperspektiv. Det handlar inte om snabba lösningar och det finns få genvägar i livet som lönar sig. Det handlar om att hitta ett långsiktigt hälsosamt liv som du vill leva och som är hållbart över tid. 
Det handlar om att prova sig fram och se efter vad som passar just för dig och din situation.

För oss är kombinationen träning, naturlig mat och coachning oslagbara redskap på vägen mot ett hälsosammare liv. Kom till oss på URSTARK UMEÅ och ta del av det du också. Hos oss erbjuder vi rolig gruppträning och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller tränar på väldigt hög nivå så kommer vi att stötta dig genom passen. Vi har bara små grupper och våra tränare finns alltid vid din sida för att se dig utvecklas och gå framåt.

dina tränare

Ramona Söder
Kettlebellinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn
Cert. Andningsinstruktör – Sorena 
Lågkolhydratskostrådgivare – Paleo institute
Diplomerad Sockerberoendeterapeut - Bitten Jonsson

Cert SUGAR - Bitten Jonsson

Ramona är en morgonpigg kettlebellsport fantast med koll på andning, motivation och livsstilförändringar. Hon har stark tro på sin egen och andras inre styrka. 
Hennes motto är: Våga offra den du är för den du kan bli!

 

Per Forsman
Instruktör - Urstark

Per leder dig med tydlighet och struktur och är alltid positiv och motiverande.
Oavsett om det gäller en maraton på fjället eller en grisig workout så är han peppad. Per och hans pannben backar sällan för en challange av nått slag och han gillar verkligen att testa gränserna för vad som är möjligt, alltid med ett uppmuntrande leende.

Cecilia Cederlund
Lic. Personlig tränare
Cert.ARCH Practitioner
Cert. Mobility specialist
Cert. Kettlebellinstruktör 
Cert. Mammamagetränare

Föreläsare 
Cert. ICF Coach


Cecilia har gått från sjukskriven till URSTARK tränare. Hon utmanar dig både på kettlebellpass, mammapass eller i ett coachande samtal där hon får dig att kliva utanför komfortzonen. Hela tiden står hon tryggt vid din sida.

Emma Ågren
Kettlebellinstruktör - Urstark

Ungdomstränare

Emma startade sin träning på Urstark och detta gör henne till specialist på hur det känns att vara ny i träningsgruppen och på att kliva ut ur komfortzonen och dit tar hon gärna med dig som deltagare.
Hon levererar gärna tunga lyft både till sig själv och deltagarna med "gubbrock" i bakgrunden.
 

Therese Doverstål
Instruktör - Urstark
 

Peter Lundberg
Kettlebellinstruktör - Urstark
Ungdomstränare


Peter tränar både ungdomar och vuxna och är lugn och pedagogisk och guidar dig genom såväl kettlebellkomplex, tunga lyft och krävande konditionsövningar. 

Man kan också hitta honom i Studion med en skivstång i händerna eller löpandes i skogen. Han har sin bakgrund inom kampsportsvärlden.


 

Nellie Mattsson
Barntränare - Urstarka Barn 

Hitta till Urstark

Adress

Besöksadress:
Gabriljansvägen 21
Umeå

URSTARK AB
Paradisgränd 47
90363 Umeå

Org nr: 559011-3196
Godkänd för F-skatt
Mail:
cecilia@urstark.com
 

info@urstark.com

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.
Cecilia 070 - 299 32 04