https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 

Vi är alla URSTARKA
Vi har alla varit med om och kanske också gjort saker vi inte trodde var möjliga. När du tränar så händer det ofta att det först känns omöjligt men sen efteråt så gick allt bra och det var fullt möjligt. När vi människor ställs inför utmaningar som ligger lite över vår upplevda förmåga så presterar och mår vi allra bäst. Då tvingas vi att kliva utanför komfortzonen och det kan vara både skrämmande och givande.
Det är där DU hittar URSTYRKAN  och vi vill visa att DU kan använda den på alla områden i livet.

Vi ser livet ur ett helhetsperspektiv. Det handlar inte om snabba lösningar och det finns få genvägar i livet som lönar sig. Det handlar om att hitta ett långsiktigt hälsosamt liv som du vill leva och som är hållbart över tid. 
Det handlar om att prova sig fram och se efter vad som passar just för dig och din situation.

För oss är kombinationen träning, naturlig mat och coachning oslagbara redskap på vägen mot ett hälsosammare liv. Kom till oss på URSTARK UMEÅ och ta del av det du också. Hos oss erbjuder vi rolig gruppträning och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller tränar på väldigt hög nivå så kommer vi att stötta dig genom passen. Vi har bara små grupper och våra tränare finns alltid vid din sida för att se dig utvecklas och gå framåt.

dina tränare

Fredrik Cederlund
Personlig tränare
Kettlebellsinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn

CrossFit, kettlebells och löpning är mina passioner och ger mig en komplett, URSTARK, fysisk grund för livet. Detta vill jag dela till dig genom att inspirera, delge mina erfarenheter och möta dig i din träning.

 

Ramona Söder
Kettlebellinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn 

Christian Sjöland
Kettlebellnstruktör - Urstark
3D- funktions tränare

Skåningen som är stark, glad och gör stans godaste kaffe. Han kommer att inspirera dig med naturliga rörelser och krävande pass. Har en förkärlek för det naturligt funktionella i vår träning och gillar att svingar tungt.

 

   Sociala medier

Cecilia Cederlund
Personlig tränare
Kettlebellinstruktör - Urstark
Cert. Mammamagetränare


Cecilia har gått från sjukskriven till URSTARK tränare. Hon utmanar dig både på kettlebellpass, mammapass eller i ett coachande samtal där hon får dig att kliva utanför komfortzonen. Hela tiden står hon tryggt vid din sida.

Peter Lundberg
Kettlebellinstruktör - Urstark 

Rebecca Björkén
Kettlebellinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn

         bLOGGEN

Sandra Sjödin
Kettlebellinstruktör - Urstark 

Tomas Bäckström
Kettlebellinstruktör - Urstark 

   vÅRA FAVORITER