https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Vi är alla URSTARKA
Vi har alla varit med om och kanske också gjort saker vi inte trodde var möjliga. När du tränar så händer det ofta att det först känns omöjligt men sen efteråt så gick allt bra och det var fullt möjligt. När vi människor ställs inför utmaningar som ligger lite över vår upplevda förmåga så presterar och mår vi allra bäst. Då tvingas vi att kliva utanför komfortzonen och det kan vara både skrämmande och givande.
Det är där DU hittar URSTYRKAN  och vi vill visa att DU kan använda den på alla områden i livet.

Vi ser livet ur ett helhetsperspektiv. Det handlar inte om snabba lösningar och det finns få genvägar i livet som lönar sig. Det handlar om att hitta ett långsiktigt hälsosamt liv som du vill leva och som är hållbart över tid. 
Det handlar om att prova sig fram och se efter vad som passar just för dig och din situation.

För oss är kombinationen träning, naturlig mat och coachning oslagbara redskap på vägen mot ett hälsosammare liv. Kom till oss på URSTARK UMEÅ och ta del av det du också. Hos oss erbjuder vi rolig gruppträning och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller tränar på väldigt hög nivå så kommer vi att stötta dig genom passen. Vi har bara små grupper och våra tränare finns alltid vid din sida för att se dig utvecklas och gå framåt.

dina tränare

Fredrik Cederlund
Personlig tränare
Kettlebellsinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn

Fredrik har CrossFit, kettlebells och löpning som sina passioner och det ger honom en komplett, URSTARK, fysisk grund för livet. Med sin erfarenhet så inspirerar han dig och möter dig i din träning både i grupp och individuellt.

 

Ramona Söder
Kettlebellinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn
Cert. Andningsinstruktör – Sorena 
Lågkolhydratskostrådgivare – Paleo institute

Ramona är en morgonpigg kettlebellsport fantast med koll på andning, motivation och livsstilförändringar. Hon har stark tro på sin egen och andras inre styrka. 
Hennes motto är: Våga offra den du är för den du kan bli!

 

Rebecca Björkén
Kettlebellinstruktör - Urstark
Barntränare - Urstarka Barn

Rebecca håller våra barnpass i Vännäs och utmanar barnen och ungdomarna med fantasi och glädje på deras nivå. 

   Sociala medier

Cecilia Cederlund
Personlig tränare
Kettlebellinstruktör - Urstark
Cert. Mammamagetränare


Cecilia har gått från sjukskriven till URSTARK tränare. Hon utmanar dig både på kettlebellpass, mammapass eller i ett coachande samtal där hon får dig att kliva utanför komfortzonen. Hela tiden står hon tryggt vid din sida.

Peter Lundberg
Kettlebellinstruktör - Urstark
 

         bLOGGEN

Sandra Sjödin
Kettlebellinstruktör - Urstark 

Tomas Bäckström
Kettlebellinstruktör - Urstark
Leg Idrottslärare
Förbundstränare Ishockey


Funktionell träning och hälsa har Tomas med sig både i sin egen träning och på URSTARK. Han ger dig fysiska utmaningar varje pass och brinner för riktigt tuffa fysiska utmaningar och han backar aldrig själv för en fysisk utmaning.

   vÅRA FAVORITER