https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Lååångt och låååångsamt

Det var en taggad känsla i kroppen i morse. Det stod ett långpass i terräng med Lukas för dörren. Laddningen var för mig lika given som morgonkaffet...chiapudding med ingefära och banan. Shit så gott!

Att löpa med en snabbare löpare är effektivt och nödvändigt för att pressa lite extra. I dag pressades inte tempo utan distansen. Ca 24 km blev det och det blir för mig det längsta på länge. Det känns ju också i vader och gammal kropp så här på kvällen.

Skogen bjöd på grymma backar både uppför och nedför. Låter det vara osagt vad som är svårast men givande. Dagen blev halvseg efter den här URSTARKA löpsvängen men god mat i gott sällskap på kvällen lyfter alltid upp.

Tack för den här dagen!

Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ingrid Lindelöw Berntson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Tack Cecilia! Själv fick jag inga kostråd alls när jag hade förhöjt blodsocker. ..”

  • Annika Svensson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Ja, det där lät ju bara för bedrövligt!? Tur att det finns andra, som du med fl..”

  • Sandra Edlund » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Jag blev lika chockad som dig. Jag förstår poängen med att det är viktigt att få..”

  • Carina » Ingefärsdryck:  ”Ooh yey! Bra att detta dök upp på min sida och påminde mig om att fixa denna :)...”

  • Kristina » Jäkla skitdag:  ”Det är urstarkt att visa och berätta den sidan oxå!! Jag känner så väl igen mig,..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln