https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Värme och återhämtning


Det är två dagar kvar till julafton, och vår familj har valt att spendera den i vietnam, på en ö som är lugn och under uppbyggnad. 


Tänker hur det hade varit idag om vi varit hemma, tänker på er där hemma och önskar verkligen att ni släpper på stress och måsten. Julen kommer oavsett hur städat huset hunnit bli, hur snyggt klapparna är inslagna eller hur mycket ni hann fixa på jobbet innan ledigheten. 


Vi slappar, njuter och är enormt tacksamma att vi valt att prioritera julen på det vi älskar. Resa, värme och nya upplevelser. 


Vi har i många år valt att spara och prioritera resor före annat. Och det är så värt det. Min värk blir mycket bättre i varmare klimat vilket ju såklart påverkar mitt humör väldigt mycket. Och närvaron med barnen och varandra blir också väldigt påtaglig när vi är på resande fot. 


Hur får du återhämtning under julhelgerna? Finns det något du prioriterar extra mycket? 


Varma hälsningar Cecilia 

  • Ingrid Lindelöw Berntson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Tack Cecilia! Själv fick jag inga kostråd alls när jag hade förhöjt blodsocker. ..”

  • Annika Svensson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Ja, det där lät ju bara för bedrövligt!? Tur att det finns andra, som du med fl..”

  • Sandra Edlund » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Jag blev lika chockad som dig. Jag förstår poängen med att det är viktigt att få..”

  • Carina » Ingefärsdryck:  ”Ooh yey! Bra att detta dök upp på min sida och påminde mig om att fixa denna :)...”

  • Kristina » Jäkla skitdag:  ”Det är urstarkt att visa och berätta den sidan oxå!! Jag känner så väl igen mig,..”

-