https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13962644_1250618118304785_7860197229721077201_n.jpg?oh=4210c6d51631d5c77777235a443bcc02&oe=584848F0
 
LOGGAGYMUrstarkUmeå

Ur vägen motstånd

Motstånd
Ibland är det inte så lätt som det kan låta. Ibland är det rejäl uppförsbacke. Ibland är vägen knölig och ojämn och jävligt olockande. Men då gäller det att ha en stadig och stabil grund att luta sig mot.
När det t ex kommer till att snöra på sig löparskorna fast det regnar eller avstå bullen på det där kalaset. När det kommer till att vara den bättre människan och svälja stoltheten och säga förlåt. Det kan vara sjukt jobbigt när det gör lite ont i huvudet och kroppen känns piss fast gympasset hägrar eller när ungarna skriker tålamodet av dig fast du vill vara en perfekt farsa.
 
Det är då DU plockar fram den där naturligt råa, styrkan inom dig som bara ligger och väntar på att bli väckt. Den styrkan som du som människa har i din natur för att du vill bli utmanad och mår bäst av ojämnheter i vägen. Vi mår bäst av motstånd för det är då vi får visa att vi är kan ta kontroll över oss själva och slå motståndet åt sidan och ställa oss upp och säga: - Jag är URSTARK!
Prova nästa gång du möter ett motstånd… Jag är…


Jag mötte motstånd i dag på många sätt. Ett motstånd var att jag kände mig trött och allmänt slö. Speciellt när det började tänkas på träning. Jag gick ändå till skitgymmet och gjorde några squats och pushpress och minsann blev det inte ett gäng lätta pullups och lite rodd men…  nä inga men, jag gjorde i alla fall någonting och slog motståndet ur vägen!

Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ingrid Lindelöw Berntson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Tack Cecilia! Själv fick jag inga kostråd alls när jag hade förhöjt blodsocker. ..”

  • Annika Svensson » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Ja, det där lät ju bara för bedrövligt!? Tur att det finns andra, som du med fl..”

  • Sandra Edlund » Ovilja eller ren okunskap ?:  ”Jag blev lika chockad som dig. Jag förstår poängen med att det är viktigt att få..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln